Vrajitoare Club

Femeile nigeriene “lucrează” în stradă

prostituata Torino-nightlife.v2

În fiecare seară, în apropiere de primăria din Atena (Grecia) şi de piaţa Omonia, de unde încep străzile înguste ale centrului de divertisment popular Psirris, fetele de culoare provenind din Nigeria se adună pentru a “lucra”.

 

Autor foto Kay Chernush for the U.S. State Department, Wikipedia.

Autor foto Kay Chernush for the U.S. State Department, Wikipedia.

 

 

Îmbrăcate într-un mod provocator, ele se apropie de trecători şi-şi oferă serviciile. “Vino! Ştiu că mă vrei!” se aude. Prostituatele afişează un surâs larg, atrăgător şi ademenitor. Sunt frumoase, în vârstă de 20-25 ani, constrânse de a face cea mai veche meserie din lume din cauza lipsei banilor. Toată lumea le ştie şi le admiră.

Nigerienele au sosit la Atena în timpul jocurilor olimpice şi nu au mai plecat. Nimeni nu ştia de unde vin şi nimeni nu a vrut să ştie… Dar nimeni nu a putut opri asta. O anchetă jurnalistică a stabilit însă că ele veneau din regiunea Edo din Nigeria, o localitate care furnizează regulat persoane reţelelor mondiale  de trafic de sclave.

Fetele sunt vândute pentru aproximativ 2.000 de euro sau sunt înşelate de traficanţii de carne vie cu promisiunea unei vieţi mai bune. Există circa 50.000 de fete din această regiune care sunt exploatate sexual în întreaga Europă.

Majoritatea fetelor tranzitează Italia. Li se cere până la 40.000 de euro pentru călătorie şi astfel sunt obligate de a se deda prostituţiei pentru a-şi plăti datoriile. Multe dintre aceste fete povestesc că traficanţii, cel mai adesea nigerieni, folosesc superstiţia tribală voodoo pentru a le convinge că dacă fug sau vorbesc, ele şi familiile lor vor suferi.

Dar nigerienele care se află în ţara lui Homer stau ilegal în Grecia şi nu beneficiază de nicio protecţie oficială, sunt supuse mereu unor riscuri multiple.

 

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Enigme

Paranormal

Credință

Vizitatori pe site

Free counters!