Vrajitoare Club

Soțul meu m-a înșelat de multe ori și mă bate zilnic

Sunt căsătorită de aproape trei ani cu un bărbat frumos și sclipitor, care am crezut că mă iubește, deoarece îmi declara asta non stop. Țineam la el ca la ochii din cap. Am aflat că m-a înșelat chiar de la început cu o femeie despre care mi-a spus că are multe sentimente (dar pentru mine ce o avea?), deși mi-a declarat sus și tare că mă iubește enorm și că nu m-ar trăda în veci. Vorbe goale, de la un tip neserios, răzbunător și tare violent, în special în ultima vreme, după ce am aflat despre aventurile lui sexuale cu un sau mai multe târfe, nu știu.

Copyright Cristina

Cuplul nostru a fost întotdeauna solid, așa credeam sincer. Cel puțin așa am sperat eu sau, mă rog, m-a lăsat el să cred. Dar această veste m-a dat peste cap relativ repede și nu mai știu unde sunt. Mi-a dat peste cap absolut toate planurile în ceea ce ne privește și de atunci a început calvarul și violențele lui.

Marea mea problemă este că îl iubesc atât de mult încât sunt în stare să-i iert această rătăcire. Există însă ceva care mă neliniștește încă și mai tare: cu cât au trecut zilele cu atât mai mult am fost asaltată de alte informații neplăcute. De exemplu, acum știu că nu este prima oară când soțul meu procedează într-un asemenea mod și că ar mai avea și alte prietene cu care se culcă.

Și uite unde era Don Juan-ul și eu nu știam… Sunt bulversată! S-ar părea totuși că doar pe aceasta, la care mă refer, o iubește. Culmea, el îmi zice că este pierdut și nu știe să aleagă între ea și mine. Dintr-o dată, simt că am devenit monedă de schimb, o marfă și nu-mi place. Mă simt tare prost. Nu suport să fiu “în balanță” cu această femeie (oricine ar fi ea). Nici eu nu știu ce să fac.

Am ciudata impresie că tot ce am construit împreună nu mai contează și chiar nu știu dacă voi fi capabilă să-l iert până la urmă. Sunt furioasă pe el și aproape că nu vreau să-l mai văd. Inima mea este pustiită și nu știu cum îmi voi mai reveni vreodată (dacă va fi cazul). Mă simt atât de goală…

Copyright Segra Media București

Ieri, s-a petrecut ceva care m-a pus și mai tare în dilemă. Am primit un telefon surpriză de la această femeie. De cum m-a sunat, am bănuit că este vorba despre ea. Mi-a spus că el o iubește și că o hărțuia, de aceea i-a cedat. M-am înspăimântat.

Dar m-a asigurat că nu-l iubește deloc și că aș face bine “să-l țin lângă mine”. Mi-a spus așa: “Ți-l las! N-am nevoie de bărbatul tău.” M-a pus pe jar și-mi venea să o fac albie de porci pentru că eu una, m-am sacrificat pentru soțul meu și-l iubesc. O înțeleg însă și am tăcut. Nu mai am curajul de a continua cu el. Ezit.

                                             Corina, Roma, Italia

 

 Am fost şi eu la doamna vrăjitoare Cristina din București, căreia îi mulţumesc, pentru a înţelege ce s-a întâmplat de fapt cu el. Am aflat cu surprindere că i s-au făcut farmece cu magia voodoo ca să mă înşele de către o femei care îl iubeşte, sau cu mai multe, nu mai știu exact.

Magia a fost un ajutor nesperat pentru mine. M-am lămurit pe deplin şi mulţumesc din nou acestei doamne de talent şi sinceră, Cristina. O găsiți la numărul de telefon : 0784.634.660, dacă vreți pe cineva serios și care să vă rezolve problemele.

 Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

(Visited 11 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Enigme

Paranormal

Credință

Vizitatori pe site

Free counters!