Vrajitoare Club

Vrăjitoarele columbiene sunt împotriva credinței creștine

Arhuacos

În Columbia, 300 de vrăjitoare s-au adunat pentru a dezbate prezența creștinilor în teritoriile din sudul țării sud americane ocupate de populația indigenă, acolo unde an de an au loc persecuții severe ale localnicilor. În plus, acești oameni se confruntă cu creșerea îngrijorătoare a bolilor, uneori letale în rândul copiilor.

Arhucanos. Foto de Kelly Tatiana Paloma, sursă Wikipedia.

Etnicii indigeni din Columbia, printre care arhuacos, kogis, wigwas sau populația kankuamos, care trăiește în munții Sierra Nevada de Santa Marta sunt foarte furioși pe creștini. Unul dintre responsabilii indigenilor dintr-o etnie din nordul țării, explică: „Mulți dintre copii nu mai asistă la ceremoniile noastre, nu le mai ascultă pe mamos (vrăjitoarele tradiționale), și nu vor să mai practice ritualurile noastre șamanice, nu mai vor să vorbească nici limbile noastre tadiționale sau să-și îndeplinească obligațiile practice ale comunității”.

Adevărul este însă că etnicii îi obligă pe copiii lor să practice ritualurile străvechi iar dacă nu o fac, sunt crunt pedepsiți: sunt torturați sau dezmoșteniți de pământ.

 

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Enigme

Paranormal

Credință

Vizitatori pe site

Free counters!