Vrajitoare Club

Joey Talley foloseşte magia pentru a alunga viruşii din calculatoare

joey-talley

De obicei, atunci când cineva alege să practice vrăjitoria este pentru a rezolva problemele amoroase ale oamenilor sau să rănească un duşman, prin magie neagră. Numai că Joey Talley este foarte diferită, deoarece îşi foloseşte magia pentru a repara computerele și a alunga virușii care le infectează.

joey-talley

Reverendul Joey Talley locuiește în California de Nord, SUA şi pretinde a fi o adevărată profesionistă în domeniul vrăjitoriei Wicca. Ea s-a decis săşi pună harul magic în beneficiul computerelor. Pentru a face acest lucru, folosește mai multe tehnici proprii, cum ar fi faptul de a pune pietre speciale pe aceste aparate, în scopul dea atrage energiile rele prin puterea sa spirituală, sau pentru a curăța spațiul din jurul calculatorului prin arderea salviei.

Şedinţele ei de magie pot dura între una și patru ore. Recent, Joey a declarat:

“Mă duc acolo și lucrez cu energia. Există diferite pietre, care funcționează foarte bine pe calculatoare, cum ar fi apatitul. Alții preferă ametistul, dar aceasta nu funcționează foarte bine cu mine. […] Totul este unic. Așa că vrăjile mele se schimbă de fiecare dată pentru că fiecare caz la care intervin este unic. Uneori,  mai trimit un farmec sau o vrajă magică pe o locație a calculatorului. Alteori, folosesc o poțiune pe care o vaporizez pe scaun înainte ca cineva să se așeze acolo la locul de muncă. ”

 

1 Comment

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Enigme

Paranormal

Credință

Vizitatori pe site

Free counters!